Associate partner van Bender Brandwijk

Arno Leeuwenburgh

Arno Leeuwenburgh is oprichter en projectmanager voor iedere financieringsopdracht. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 100 financiering transacties vanuit diverse rollen begeleid. Hij is voormalig eigenaar/partner van DB&S IMAP Corporate Finance en heeft diverse senior management posities bekleed bij verschillende banken (o.a. ABN AMRO Bank).

Turnpoint Finance

Turnpoint Finance is een in Rotterdam gevestigd en volledig onafhankelijke financierings advies consultant voor ondernemingen en is opgericht door Arno Leeuwenburgh. Hij staat proactief en met enthousiasme ten dienst om de cliënt op een persoonlijke manier te helpen bij het verwezenlijken van de plannen.

Turnpoint Finance is gespecialiseerd in het oplossen van financieringsvraagstukken voor (middelgrote) ondernemingen. Het begeleiden van herfinancieringen van bestaande (bancaire) schulden en het aantrekken van nieuwe financieringen ten behoeve van overnames, groei in werkkapitaal en/of het financieren van investeringen in Nederland of in het buitenland is de belangrijkste competentie.

Financieringen kunnen worden ondergebracht bij een of meerdere banken (‘clubdeal’) maar Turnpoint Finance heeft tevens goede ingangen bij vele verschaffers van alternatieve financieringen zoals family offices, buitenlandse banken, lease- en factoring maatschappijen en fondsen gespecialiseerd in het verstrekken van (achtergestelde) leningen. Turnpoint Finance is onder andere business partner bij Neos Business Finance in Nederland en heeft diverse contacten bij Engelse fondsen die in toenemende mate geïnteresseerd zijn in het verstrekken van (achtergestelde) leningen aan Nederlandse bedrijven.

Turnpoint Finance heeft een groot netwerk van specialiseerde financiering specialisten op aanpalende vakgebieden zoals deskundige op het gebied van (aandelen) waardering, juristen, fusie- en overname specialisten, due-diligence, valuta- en rente derivaten, restructuring en interim management. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het coördineren en samenstellen van het beste team om uw vraagstukken op te lossen.

Neem contact op met Arno