Associate partner van Bender Brandwijk

Sander Bosman

Sander Bosman heeft na een start als junior account ruime ervaring opgedaan als tax manager bij een middelgroot accountantskantoor In 2014 startte hij zijn eigen Belasting- & Overnameadvieskantoor. Binnen dit kantoor zette hij ook een administratietak op, waarmee hij vele MKB ondernemers bedient.

Sander voelt door zijn jarenlange ervaring in de algemene belastingadviespraktijk de ‘pijnpunten’ bij een overname snel aan. Het is zijn uitdaging om bij een overname met een gedegen fiscale begeleiding vele fiscale problemen te besparen en mogelijkheden te benutten, ook in situaties waar reeds een (optimale) fiscale structuur ruim voor de overdracht werd opgetuigd.

Ruisende, geruisloze overdracht, schenkingen (Bor), latente belastingclaims zijn enkele termen die hij in het overname proces de revue laat passeren. Zijn gecombineerde fiscale- en overname achtergrond en zijn inlevingsvermogen maakt hem tot sparringspartner en adviseur zowel voor, tijdens maar ook na de bedrijfsovername op een pro-actieve, analytisch en vooral resultaat gerichte wijze.

Relevante werkervaring: ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van jaarrekeningen, aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting bij uiteenlopende (inter-)nationale middelgrote ondernemingen waaronder ook familiebedrijven, begeleiding en advisering van startende ondernemers en het opstellen van een ondernemingsplan, estate-planning, successieaangiften. Tevens ervaring op het gebied van algemene advisering waaronder die van herstructureringen van vennootschappelijke structuren, ervaring op het gebied van geruisloze inbreng in een BV en geruisloze terugkeer uit de BV.

Bosman Adviesbureau werkt samen met diverse collega(kantoren) waardoor de continuïteit van de dienstverlening voor uw onderneming wordt gewaarborgd en de voordelen van een zelfstandige adviseur en die van een groot kantoor worden geboden. Sander is Register belastingadviseurs en Register Adviseur Bedrijfsovername.

Neem contact op met Sander