Patty Yuen

Patty Yuen is advocaat en voert haar ondernemingsrechtelijk praktijk in het zakelijk hart van Rotterdam. Zij begon haar juridische carrière in 1991 na haar studie handels- en ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden. In 1992 was zij toegelaten tot de Nederlandse Orde van Advocaten, waarmee zij de eerste Chinese advocaat in Nederland werd. Zij is als juridisch adviseur verbonden aan verschillende prominente Chinese organisaties en ondernemingen in Nederland met inbegrip van de Ambassade van de Volksrepubliek China in Nederland. Patty Yuen geeft regelmatig lezingen en adviseert ondernemers, overheidsinstellingen, Nederlandse advocaten en notarissen op het gebied van Chinees recht en Chinees zakelijk cultuur. Gedurende haar carrière heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van Chinees ondernemingsrecht aan de Beijing University of Political Science and Law.

Yuen Law Firm is een advocatenkantoor gelegen in het zakelijk hart van Rotterdam. Het advocatenkantoor heeft een breed nationaal en internationaal commerciële handels- en ondernemingspraktijk, hoofdzakelijk gericht op het (internationale) contractenrecht, ondernemingsrecht, handels- en commercieel recht, fusies en overnames, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht en incasso’s. Yuen Law Firm heeft ook een sterk China praktijk, gericht op het zakendoen en de handel tussen Nederland en China. Het kantoor is een paar jaar geleden bekroond met de titel: “het meest toonaangevende Niche kantoor” binnen de Nederlandse advocatuur ten aanzien van China zaken.

Patty Yuen is vice-voorzitster van de Vereniging van Chinese Ondernemers in Rotterdam (VCOR). Zij bekleedt een actieve rol in het opbouwen van een sterk zakelijk netwerk tussen Europese en Chinese ondernemers en creëert zij de beste kansen voor deze ondernemers om zaken met elkaar te doen.

Sinds februari 2012 is Patty Yuen CEO van EC Legend B.V, een professionele zakelijk adviesbureau gericht op investeringen, zakelijke dienstverlening, fusies en overnames en handel.

Neem contact op met Patty Terug naar de partners

Website: www.yuenlawfirm.com en www.eclegend.com