Associate partner van Bender Brandwijk

Max Miltenburg

Max Miltenburg is ondernemer. Meer dan 15 jaar heeft hij als financieel directeur mede leiding gegeven aan diverse grote (beursgenoteerde) ondernemingen. Zo was hij van 2003 tot 2008 financieel directeur bij Thremen, Aannemer in Administratieve Processen, een succesvol bedrijf dat in 2007 is overgenomen door Tempo-Team.

Van 1998-2002 gaf Max mede leiding aan de Lacis Groep, later CSS Telecom. Met een groot aantal overnames in de telecomsector groeide dit bedrijf tot een belangrijke speler in Nederland op ICT-gebied.  Als financieel directeur was Max mede verantwoordelijk voor succesvolle overnames en voor de groei.  Daarnaast heeft hij vormgegeven aan een landelijk dekkend netwerk van bedrijfstelecommunicatiebedrijven. De start van zijn carrière was bij internationale IT Bedrijven: Apple Computer en Digital Equipment Corporation.

In 2009 besloot Max zijn expertise in te zetten voor collega-ondernemers. Hij startte met zijn eigen bedrijf: MFS. En met succes: als ondernemer weet Max wat er bij ondernemingen leeft. Er zijn inmiddels veel bedrijven die MFS in de arm hebben genomen bij overnames en die in MFS een waardevol adviseur en partner hebben gevonden. MFS heeft een brede focus op het MKB bedrijf, met een speciale affiniteit voor ICT en Telecom en web gerelateerde bedrijven.

MFS

Max Miltenburg is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen.

Natuurlijk is commercieel succes belangrijk, maar er is meer.  Daarom is Max in het verleden betrokken geweest bij The Cuddle Company en the Kadanaga Company in Zuid-Afrika, een initiatief van KidsRights. Momenteel bekleed hij een aantal toezichthoudende functie in het onderwijs en de zorg.

Neem contact op met Max